window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139364441-1');

Ser Dziugas to twardy litewski ser długodojrzewający
o wyjątkowym smaku, bez laktozy i konserwantów.
Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują
w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej
kruchy i pikantny.
magija Magija to smaczna przekąska w czekoladzie,
której 85% stanowi naturalny, mleczny twarożek.
Produkt ten nie zawiera konserwantów, zagęszczaczy
ani stabilizatorów.
piknik Rozrywane paluszki serowe to kremowa, pyszna
przekąska bogata w białko, bez żadnych dodatków
spożywczych ani konserwantów, szczególnie polecany
dzieciom.
pokusa Pieczony lub wędzony w naturalny sposób twaróg,
to wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wyprodukowany
z dodatkiem naturalnych przypraw - czosnku, kminku
i starannie dobranych ziół.
Poznaj produkty
talsu Tradycyjne łotewskie sery żółte półtwarde z przyprawami.
Naturalne dojrzewanie serów daje im
oryginalny i delikatny smak.
Poznaj produkty
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku, dostępny w nowym i wygodnym opakowaniu 150g, pokrojony w plastry. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 24 miesiące o wyjątkowym smaku - ostrość przeplata się z nutą słodkich suszonych owoców. Produkowany jest jedynie z 4 składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy są bogate w wapń, magnez. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy, nie zawierają żadnych dodatków konserwantów i wzmacniaczy smaków.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 36 miesięcy o mocnym, pikantnym smaku z lekkim kwaskowym posmakiem. Ser jest bardzo kruchy pokryty o białymi kryształkami wapnia. Produkowany jest tylko z 4 składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy są bogate w wapń oraz magnez. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy, nie zawiera żadnych dodatków, konserwantów i wzmacniaczy smaków.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 18 miesięcy o wyjątkowym pikantnym smaku i wyrazistym aromacie. Kruchość sera jest spowodowana przez wytrącające się kryształki wapnia , charakterystyczne dla kolejnego etapu dojrzewania. Produkowany jest jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy są bogate w wapń, magnez. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy, nie zawierają żadnych dodatków, konserwantów i wzmacniaczy smaków.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 24 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Śmietana Dobilas jest produkowana wyłącznie z naturalnych składników, według tradycyjnych receptur i bez dodatku sztucznych substancji zagęszczających czy zapachowych. Śmietana powstaje na bazie ekologicznego mleka z dodatkiem kultur bakterii.
  • Zsiadłe pieczone mleko - rjażenka, to tradycyjny produkt kuchni wschodniej.

    Odwiedź nas na Allegro:

    https://allegro.pl/oferta/rjazenka-pieczone-mleko-250-g-luksiu-10494623516
  • Ser Montecampo to twardy ser typu parmezan litewskiego producenta Rokiskio. Długie dojrzewanie sera zapewnia delikatny miodowy kolor i nadaje mu charakterystyczny smak. Ten ser w pełni ujawnia swoje zalety w kuchni włoskiej. Doskonale komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju win.

Przejdź do góry