Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i papryki z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.
-
Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i zielonego pieprzu z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.
-
Ser Pokusa czerwony to tradycyjny łotewski półtwardy ser z przyprawami. Naturalne dojrzewanie serów daje im oryginalny i delikatny smak, a mieszanka przypraw: papryka, cebula, czosnek, sól, czarny pieprz, papryka chili oraz naturalny barwnik anatto otrzymywany głównie z marchwi zapewnia wyrazisty czerwony kolor.