window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139364441-1');

Ser Dziugas to twardy litewski ser długodojrzewający
o wyjątkowym smaku, bez laktozy i konserwantów.
Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują
w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej
kruchy i pikantny.
magija Magija to smaczna przekąska w czekoladzie,
której 85% stanowi naturalny, mleczny twarożek.
Produkt ten nie zawiera konserwantów, zagęszczaczy
ani stabilizatorów.
piknik Rozrywane paluszki serowe to kremowa, pyszna
przekąska bogata w białko, bez żadnych dodatków
spożywczych ani konserwantów, szczególnie polecany
dzieciom.
pokusa Pieczony lub wędzony w naturalny sposób twaróg,
to wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wyprodukowany
z dodatkiem naturalnych przypraw - czosnku, kminku
i starannie dobranych ziół.
Poznaj produkty
talsu Tradycyjne łotewskie sery żółte półtwarde z przyprawami.
Naturalne dojrzewanie serów daje im
oryginalny i delikatny smak.
Poznaj produkty
  • Pieczony twaróg z kminkiem to wysokiej jakości produkt o wyjątkowym smaku. Inspirowany litewskimi tradycjami, wykonany z pasteryzowanego mleka krowiego z dodatkiem naturalnych przypraw (kminek, sól, pieprz oraz starannie dobrane zioła). Do sprzężonego twarogu wciera się aromatyczne zioła oraz przyprawy, następnie pozostawia się do czasu, aż produkt "nasyci się" wonną mieszanką , po czym jest zapiekany. Nie zawiera suplementów diety, utwardzaczy, barwników ani konserwantów. Twaróg pakowany jest próżniowo w folię polietylenową.
  • Wędzony twaróg z czosnkiem wykonany z pasteryzowanego mleka krowiego, które jest fermentowane z czystych kultur bakterii kwasu mlekowego. Na powierzchni sera widnieją ślady od tkaniny, w której produkt ulega fermentacji i w której jest przyprawiany. Twaróg pachnie dymem i wyróżnia się oryginalnym smakiem. Konsystencja - jednorodna, gęsta, czasami krucha. Kolor - od białego do żółtego, z żółtą lub brązową powierzchnią. Twaróg nie zawiera jakichkolwiek sztucznych dodatków i konserwantów. Wędzony jest w sposób naturalny, co daje mu charakterystyczny kolor i smak.
  • Wędzony twaróg z kminkiem wykonany z pasteryzowanego mleka krowiego, które jest fermentowane z czystych kultur bakterii kwasu mlekowego. Na powierzchni sera widnieją ślady od tkaniny, w której produkt ulega fermentacji i w której jest przyprawiany. Twaróg pachnie dymem i wyróżnia się oryginalnym smakiem. Konsystencja - jednorodna, gęsta, czasami krucha. Kolor - od białego do żółtego, z żółtą lub brązową powierzchnią. Twaróg nie zawiera jakichkolwiek sztucznych dodatków i konserwantów. Wędzony jest w sposób naturalny, co daje mu charakterystyczny kolor i smak.
  • Wędzony twaróg z suszonymi pomidorami to produkt o wysokiej jakości i wyjątkowym smaku, inspirowany litewskimi tradycjami oraz wykonany z naturalnych przypraw - kminek, sól, pieprz i starannie dobrane zioła. Pieczony twaróg powstaje z pasteryzowanego krowiego mleka wysokiej jakości, nie zawiera suplementów diety, utwardzaczy, barwników ani konserwantów. Do sprzężonego twarogu wciera się aromatyczne zioła oraz przyprawy, następnie pozostawia się do czasu, aż produkt "nasyci się" wonną mieszanką , po czym jest zapiekany. Twaróg pakowany jest próżniowo w folię polietylenową.
  • Wędzony twaróg z szynką wykonany z pasteryzowanego mleka krowiego, które jest fermentowane z czystych kultur bakterii kwasu mlekowego. Na powierzchni sera widnieją ślady od tkaniny, w której produkt ulega fermentacji i w której jest przyprawiany. Twaróg pachnie dymem i wyróżnia się oryginalnym smakiem. Konsystencja - jednorodna, gęsta, czasami krucha. Kolor - od białego do żółtego, z żółtą lub brązową powierzchnią. Twaróg nie zawiera jakichkolwiek sztucznych dodatków i konserwantów. Wędzony jest w sposób naturalny, co daje mu charakterystyczny kolor i smak.
  • Ser Pokusa czerwony to tradycyjny łotewski półtwardy ser z przyprawami. Naturalne dojrzewanie serów daje im oryginalny i delikatny smak, a mieszanka przypraw: papryka, cebula, czosnek, sól, czarny pieprz, papryka chili oraz naturalny barwnik anatto otrzymywany głównie z marchwi zapewnia wyrazisty czerwony kolor.
  • Ser Pokusa Cztery Kolory to tradycyjny łotewski półtwardy ser. Doskonałe połączenie czterech kolorów i czterech smaków: czosnek - kolor biały, mieszanka aromatycznych ziół - kolor zielony, kurkuma oraz seler - kolor żółty, papryka - kolor czerwony.
  • Ser Pokusa z Czosnkiem to tradycyjny łotewski półtwardy ser. Naturalna mieszanka czosnku oraz kopru zapewnia oryginalny i delikatny smak.
  • Ser Pokusa zielony to tradycyjny łotewski półtwardy żółty ser z przyprawami. Naturalne dojrzewanie serów daje im oryginalny i delikatny smak, a mieszanka przypraw: natka pietruszki, czosnek, sól, cebula, koperek, marchew, pieprz zapewnia wyrazisty kolor.
  • Ser Pokusa żółty to tradycyjny łotewski półtwardy ser z przyprawami. Naturalne dojrzewanie serów daje im oryginalny i delikatny smak, a mieszanka przypraw w tym naturalny barwnik anatto otrzymywany głównie z marchwi zapewnia wyrazisty żółty kolor.

Przejdź do góry