-
Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
-
Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
-
RAMBYNO to przekąska serowa jakości Premium, do produkcji, której używa się wyłącznie 100% naturalnego sera; Do produktów RAMBYNO nie dodaje się konserwantów, zagęszczaczy ani wzmacniaczy smaku. Dzięki temu, przekąski będą zawsze świeże i smaczne; Snacki serowe RAMBYNO są naturalnie wędzone z użyciem drewna olchowego, dlatego łagodny zapach dymu doskonale podkreśla przyjemny, intensywny i wyjątkowy smak przekąski serowej. RAMBYNO w wariancie naturalnym wytworzony jest na bazie legendarnego i tradycyjnego sera Džiugas;
-
RAMBYNO to przekąska serowa jakości Premium, do produkcji, której używa się wyłącznie 100% naturalnego sera; Do produktów RAMBYNO nie dodaje się konserwantów, zagęszczaczy ani wzmacniaczy smaku. Dzięki temu, przekąski będą zawsze świeże i smaczne; Snacki serowe RAMBYNO są naturalnie wędzone z użyciem drewna olchowego, dlatego łagodny zapach dymu doskonale podkreśla przyjemny, intensywny i wyjątkowy smak przekąski serowej. RAMBYNO w wariancie naturalnym wytworzony jest na bazie legendarnego i tradycyjnego sera Džiugas;
-
Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku, dostępny w nowym i wygodnym opakowaniu 150g, pokrojony w plastry. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
-
Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 36 miesięcy o mocnym, pikantnym smaku z lekkim kwaskowym posmakiem. Ser jest bardzo kruchy pokryty o białymi kryształkami wapnia. Produkowany jest tylko z 4 składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy są bogate w wapń oraz magnez. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy, nie zawiera żadnych dodatków, konserwantów i wzmacniaczy smaków.
-
Ser Tylżycki to gatunek sera półtwardego, podpuszczkowego, dojrzewającego, produkowanego z krowiego mleka o wyrazistym smaku i zapachu oraz ciemnobrązowej skórce. Doskonale sprawdza się jako dodatek do dań zapiekanych. Ser Tylżycki pochodzi z okolic wschodniopruskiego miasta Tylża, gdzie był produkowany już w czasach zakonu krzyżackiego.