window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-139364441-1');
  • Oprócz świetnego smaku i aromatu suszony łosoś ma szereg właściwości korzystnych dla zdrowia, które starannie zachowane podczas produkcji. Świeże ryby bezpośrednio po złowieniu trafiają do produkcji, gdzie odbywa się delikatne przetwarzanie bez utraty wartości odżywczej produktu. Nowoczesne opakowanie zapewnia optymalne przechowywanie gotowego przysmaku.
  • Algi morskie marynowane Santa Bremor, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek, zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Algi morskie marynowane, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek, zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Algi morskie z bakłażanem, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Algi morskie z grzybami, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek, zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Algi morskie z grzybami, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek, zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Algi morskie z marchewką, zwane również glonami, to doskonały dodatek do sałatek, zup, mięs oraz sushi. Dla mieszkańców Dalekiego Wschodu są elementem codziennej diety. Algi stanowią źródło wielu składników, bogate są w rzadkie mikroelementy, takie jak jod, selen, wykorzystywane są również w kosmetyce - opóźniają proces starzenia.
  • Filety śledziowe a'la Matjas w kawałkach, wyprodukowane są z młodego, tłustego śledzia oceanicznego o bardzo delikatnym, lekko słonym mięsie. Śledzie są bogatym źródłem białka, zawierają dobroczynne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. omega 3 oraz witamin A1, B1, B2, B6, B12, C, D. Kwasy tłuszczowe pomagają zapobiegać chorobom serca, wpływają też na nastrój, zwiększając poziom serotoniny działają antydepresyjnie. Śledzie dzięki zawartości kwasów omega-3 wzmacniają kości oraz wspomagają pracę oczu.
  • Filety śledziowe a'la Matjas w kawałkach z przyprawami, wyprodukowane są z młodego, tłustego śledzia oceanicznego o bardzo delikatnym, lekko słonym mięsie. Śledzie są bogatym źródłem białka, zawierają dobroczynne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. omega 3 oraz witamin A1, B1, B2, B6, B12, C, D. Kwasy tłuszczowe pomagają zapobiegać chorobom serca, wpływają też na nastrój, zwiększając poziom serotoniny działają antydepresyjnie. Śledzie dzięki zawartości kwasów omega-3 wzmacniają kości oraz wspomagają pracę oczu.
  • Filety śledziowe a'la Matjas o smaku dymu, wyprodukowane są z młodego, tłustego śledzia oceanicznego o bardzo delikatnym, lekko słonym mięsie. Śledzie są bogatym źródłem białka, zawierają dobroczynne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. omega 3 oraz witamin A1, B1, B2, B6, B12, C, D. Kwasy tłuszczowe pomagają zapobiegać chorobom serca, wpływają też na nastrój, zwiększając poziom serotoniny działają antydepresyjnie. Śledzie dzięki zawartości kwasów omega-3 wzmacniają kości oraz wspomagają pracę oczu.
  • Filety śledziowe a la Matjas klasyczne Santa Bremor z młodego, tłustego śledzia oceanicznego o bardzo delikatnym, soczystym lekko słonym mięsie. Śledzie są bogoatym źródłem białka, zawierają dobroczynne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. omega 3 oraz witamin A1, B1, B2, B6, B12, C, D. Kwasy tłuszczowe pomagają zapobiegać chorobom serca, wpływają też na nastrój, zwiększając poziom serotoniny działają antydepresyjnie.
  • Filety śledziowe Zigmas z młodego, tłustego śledzia oceanicznego o bardzo delikatnym, soczystym lekko słonym mięsie. Śledzie są bogatym źródłem białka, zawierają dobroczynne dla zdrowia nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. omega 3 oraz witamin A1, B1, B2, B6, B12, C, D. Kwasy tłuszczowe pomagają zapobiegać chorobom serca, wpływają też na nastrój, zwiększając poziom serotoniny, działają antydepresyjnie.