-
Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
-
Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
-
Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
-
Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i czarnego pieprzu z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.
-
Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i papryki z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.
-
Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i zielonego pieprzu z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.