- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 24 miesiące o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 18 miesięcy o wyjątkowym pikantnym smaku i wyrazistym aromacie. Kruchość sera jest spowodowana przez wytrącające się kryształki wapnia , charakterystyczne dla kolejnego etapu dojrzewania. Produkowany jest jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy są bogate w wapń, magnez. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy, nie zawierają żadnych dodatków, konserwantów i wzmacniaczy smaków.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 24 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
- Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
- Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
- Dojrzewający w niezwykłych warunkach, żeby uzyskać w nim przerost niebieskiej pleśni. „Memel Blue” ma wyjątkową strukturę: masa białego sera jest poprzecinana żyłkami niebieskiej pleśni. To doskonała przekąska, pasująca do winogron, oliwek, melonów, orzechów. „Memel Blue” jest idealny do wina albo jako składnik wytrawnych sałatek, sosów, deserów, innych dań.
Wędzony ser „Myśliwski” to raczej ostra i bardzo aromatyczna twarda przekąska. Podczas degustacji sera „Myśliwski” można poczuć doskonale zharmonizowaną goryczkę zmielonego ziela angielskiego i czarnego pieprzu z nutami egzotyki: bukiet kolendry, imbiru, gałki muszkatołowej, cynamonu, goździków i kardamonu. Ser „Myśliwski” to dobrze znana codzienna przekąska.