-
Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
-
Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
-
RAMBYNO to przekąska serowa jakości Premium, do produkcji, której używa się wyłącznie 100% naturalnego sera; Do produktów RAMBYNO nie dodaje się konserwantów, zagęszczaczy ani wzmacniaczy smaku. Dzięki temu, przekąski będą zawsze świeże i smaczne; Snacki serowe RAMBYNO są naturalnie wędzone z użyciem drewna olchowego, dlatego łagodny zapach dymu doskonale podkreśla przyjemny, intensywny i wyjątkowy smak przekąski serowej. RAMBYNO w wariancie naturalnym wytworzony jest na bazie legendarnego i tradycyjnego sera Džiugas;
-
RAMBYNO to przekąska serowa jakości Premium, do produkcji, której używa się wyłącznie 100% naturalnego sera; Do produktów RAMBYNO nie dodaje się konserwantów, zagęszczaczy ani wzmacniaczy smaku. Dzięki temu, przekąski będą zawsze świeże i smaczne; Snacki serowe RAMBYNO są naturalnie wędzone z użyciem drewna olchowego, dlatego łagodny zapach dymu doskonale podkreśla przyjemny, intensywny i wyjątkowy smak przekąski serowej. RAMBYNO w wariancie naturalnym wytworzony jest na bazie legendarnego i tradycyjnego sera Džiugas;