window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139364441-1');
  • Zsiadłe pieczone mleko - rjażenka, to tradycyjny produkt kuchni wschodniej. Sklep Allegro Nickal
  • Ser Montecampo to twardy ser typu parmezan litewskiego producenta Rokiskio. Długie dojrzewanie sera zapewnia delikatny miodowy kolor i nadaje mu charakterystyczny smak. Ten ser w pełni ujawnia swoje zalety w kuchni włoskiej. Doskonale komponuje się jako dodatek do różnego rodzaju win. Sklep Allegro Nickal
  • Ser Mozzarella – to ser produkowany według włoskiej receptury o delikatnym smaku i aromacie, doskonale znany ze swojej ciągliwości po roztopieniu - zawiera 45% tłuszczu. Używany jest do produkcji pizzy, sałatek i kanapek. Sklep Allegro Nickal
  • Ser śmietankowy Litewski to półtwardy, dojrzewający ser z krowiego mleka, o jednolitej konsystencji z wieloma dziurami średniej wielkości o wyraźnym śmietankowym smaku. Doskonały dodatek pizzy, sałatek i kanapek. Sklep Allegro Nickal
  • Gojus to twardy ser typu parmezan litewskiego producenta Rokiskio. Długie dojrzewanie sera zapewnia delikatny miodowy kolor i nadaje mu charakterystyczny smak. Ten ser w pełni ujawnia swoje zalety w kuchni włoskiej. Doskonale pasuje jako dodatek do różnego rodzaju win. Sklep Allegro Nickal
  • Ser Tylżycki to gatunek sera półtwardego, podpuszczkowego, dojrzewającego, produkowanego z krowiego mleka o wyrazistym smaku i zapachu oraz ciemnobrązowej skórce. Doskonale sprawdza się jako dodatek do dań zapiekanych. Ser Tylżycki pochodzi z okolic wschodniopruskiego miasta Tylża, gdzie był produkowany już w czasach zakonu krzyżackiego. Sklep Allegro Nickal
  • Ser Rosyjski półtwardy, podpuszczkowy, dojrzewający o lekko ostrym, śmietankowym smaku. Produkowany z mleka krowiego o jednolitej konsystencji z wieloma dziurami średniej wielkości doskonale smakuje z kanapkami, zapiekankami i sałatkami. Sklep Allegro Nickal

Przejdź do góry