window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-139364441-1');

Ser Dziugas to twardy litewski ser długodojrzewający
o wyjątkowym smaku, bez laktozy i konserwantów.
Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują
w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej
kruchy i pikantny.
magija Magija to smaczna przekąska w czekoladzie,
której 85% stanowi naturalny, mleczny twarożek.
Produkt ten nie zawiera konserwantów, zagęszczaczy
ani stabilizatorów.
piknik Rozrywane paluszki serowe to kremowa, pyszna
przekąska bogata w białko, bez żadnych dodatków
spożywczych ani konserwantów, szczególnie polecany
dzieciom.
pokusa Pieczony lub wędzony w naturalny sposób twaróg,
to wysoka jakość i wyjątkowy smak. Wyprodukowany
z dodatkiem naturalnych przypraw - czosnku, kminku
i starannie dobranych ziół.
Poznaj produkty
talsu Tradycyjne łotewskie sery żółte półtwarde z przyprawami.
Naturalne dojrzewanie serów daje im
oryginalny i delikatny smak.
Poznaj produkty
  • Batonik twarogowy Magija z galaretką w polewie z prawdziwej czekolady, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy . Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Batonik twarogowy Magija z nadzieniem z czarnej jagody w polewie z prawdziwej czekolady - to pyszna i zdrowa przekąska. Batonik wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao. Nie zawiera konserwantów .
  • Batonik twarogowy Magija z kawałkami czekolady w polewie z prawdziwej czekolady, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy . Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Batonik twarogowy Magija o smaku kokosowym w polewie z prawdziwej czekolady, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy . Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Batonik twarogowy Magija z nadzieniem z mleka skondensowanego w polewie z prawdziwej czekolady, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy . Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Batonik twarogowy Magija o smaku waniliowym w polewie toffi, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy . Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Batonik twarogowy Magija o smaku waniliowym w polewie z prawdziwej czekolady, to pyszna i zdrowa przekąska, która śmiało może być dodatkiem do drugiego śniadania. Wytworzony jest w 82% z naturalnego twarożku oraz z 67% najwyższej jakości ziaren kakao, nie zawiera konserwantów oraz spulchniaczy. Batonik dzięki dużej zawartości twarogu dostarcza sporej dawki białka, które jest podstawowym budulcem naszego organizmu.
  • Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
  • Serowe paluszki do rwania Pik-Nik dzięki swoim walorom smakowym i możliwościom tworzenia różnych kształtów są szczególnie lubiane przez dzieci. Paluszki Pik- Nik produkowane są ze świeżego sera mozzarella, nie zawierają konserwantów, barwników ani wzmacniaczy smaku i aromatu. Bogate są w minerały, białka oraz witaminy A i D. Jeden paluszek odpowiada jednej szklance mleka. Zaletą paluszków serowych Pik-Nik jest łatwość konsumpcji poza domem, w podróży oraz w szkole, ponieważ każdy paluszek jest pakowany osobno.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 24 miesiące o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
  • Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający o wyjątkowym smaku. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Sery długodojrzewające Dziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.

Przejdź do góry